Виж Снежана Макавеева в еротични голи кадри! (ВИДЕО+СНИМКИ)

Актрисата Снежана Макавеева взривоопасно лъсна гола в секси клипче, където доказва колко лошо момиче е. Видеото е правено за нейна еротична фотосесия в мъжко списание, но истинските хардкор сцени може би тепърва предстоят.

 

Снежана Макавеева, която играе в „Под прикритие” дъщерята на топ ченгето Попов, може съвсем скоро да лъсне в домашно порно клипче. Това твърдят нейни близки, силно притеснени от засиления интерес към голите й снимки.

 

„Фотосесията за списанието е правена преди една година! Защо точно сега се появи видеото от снимките?”, чудят се приятели на Снежана Макавеева. Те се опасяват, че клипът е качен от нейно бивше гадже, като закана за последващи брутални кадри.

 

Припомняме, че Снежана Макавеева има връзка с колегата си от „Под прикритие” Мариян Вълев-Куката, който го играе лошото момче. Любовта й с 20 години по-възрастния актьор може да е подразнила някое от бившите гаджета на Снежана и именно затова да е пуснал еротичното клипче.

 

Не е изключено да разполага с още по-компрометиращи кадри, които скоро да станат достояние на цялото интернет пространство.

 

По-вероятно е обаче голите кадри със Снежана Макавеева да са просто пиар ход от страна на продуцентите, писа „България Днес”.

blur blur blur blur blur
Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl