Виж най-нескопосаните порно колажи на БГ звездите

Напоследък стана много модерно да се правят еротични колажи на известни холивудски личности. Когато пък въпросните звезди са по-скромни и нямат навика да се събличат, става още по-интересно.

 

Наскоро HotZona.bg ви показа няколко такива порно колажи, като се постарахме да изберем най-малко бруталните (повечето бяха хард кор).

 

У нас също започва да се забелязва тази тенденция, макар че на повечето родни звезди не се налага да се правят колажи – те сами си се събличат или пускат домашното си порно в нета.

 

Все пак, българското художествено майсторство не е успяло да достигне нивото на западното „колажно изкуство“ и картинките са доста нескопосани. Подбрахме най-атрактивните от тях.

 

Сред порно колажите най-ярко се откроява този на фолк дивата Гергана. Неизвестен автор е решил да използва снимка на певицата от участие. Микрофонът, който тя държи в ръка обаче, авторът е заменил с голям, дебел член. Сещате се какъв е крайният вариант на колажа. По-долу в галерията може да видите двете снимките – оригиналната и колажната.

 

Друг, много известен колаж е този с певицата Преслава. Тъй като тя е една от малкото пайнерки, които не са се разголвали досега, феновете й решиха да я съблекат във въображението си.

 

Луд фен на Симона Загорова пък я беше съблякъл във Фейсбук. Нескопосаният му колаж всъщност представлява снимка на неизвестна двойка в леглото, а лицата им са заменени с тези на щерката на Глория и въпросния фен.

 

Покрай миналогодишните протести в Катуница заради убийството на Ангел Петров, народният гняв се изсипа върху журналистката Миролюба Бенатова, която отразяваше събитията. Народната „любов“ реши да се изгаври, като направи порно анимация с Бенатова и Цар Киро.

 

Секс колажите може да разгледате в галерията по-долу.

blur blur blur blur blur
Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl