Това секс видео с Анджелина Джоли ще ви побърка!

Анджелина Джоли не е от срамежливите холивудски актриси, които никога не се събличат пред камерата (Да, има и такива).

 

Жената на Брат Пит се е събличала за не едно и две мъжки списания, виждали сме я без дрехи в един или два филма, но да прави истински секс – чувствено, възбудено, викайки от удоволствие – ето това направо ще ви побърка.

 

Някои от вас може и да са гледали филма й с Антонио Бандерас „Original sin” („Първороден грях“). Ако сте, тогава няма как да сте забравили култовата еротична сцена, в която Джоли и Бандерас правят бурен първичен секс.

 

HotZona.bg попадна и на клипче с отбрани секс кадри от филма и видеото успя да разтърси дори нас. Зашеметяващата Анджелина Джоли се отдава на ласките на партньора си, вика от удоволствие, примира, докато Бандерас я обладава страстно.

 

Филмът е сниман през далечната 2001 г., макар че спокойно можем да кажем, че Джолито не е мръднала в тяло и лице за тези близо 15 години.

 

Тогава Джоли е омъжена за актьора Били Боб Торнтон. Долу-горе по това време Анджелина прави ударния си пробив в киното и все повече продуценти започват да я забелязват. Нейни фенове ще отрекат да е пробила именно с голите секс сцени, но практиката показва, че така се прави кариера.

 

Забраненият клип за лица под 18-годишна възраст може да видите по-долу.

 

blur blur blur blur blur
Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl