Топлес DJane Husky с горещо видео

husky, djane husky, topless dj, topless

Неизвестно видео с топлес диджейката DJane Husky разпали мъжките страсти в мрежата. Клипчето заснето по време на еротична фотосесия, за първи път сега.

 

Пръв най-горещия еротичен сайт HotZona.bg успя да се добере до него и да зарадва почитателите си с горещото видео. Кадрите са част от неизвестна фотосесия на DJane Husky, която за съжаление така и не видя бял свят.

 

Снимките са правени отдавна, а клипчето, макар и аматьорско със сигурност ще зарадва почитателите на една от най-известните топлес диджейки у нас. Особено като се имат предвид, че камерата е успяла да запечата отблизо апетитните форми на DJane Husky.

 

21-годишната красавица е една от най-известните музикални звезди у нас. Тя стартира кариерата си преди три години, а топлес изявите й предизвикаха истински фурор.

 

За огромно съжаление на феновете си хубавицата „замрази“ наскоро кариерата си. Все пак почитателите й ще могат отново да се порадват на стегнатите й форми в горещото видео, което ви предлагаме.

 

Клипът е заснет след участие на DJane Husky, но за съжаление HotZona.bg не разполага с въпросните снимки.

 

За сметка на това потребителите ни могат да разгледат и други нейни снимки, които сме подбрали в секцията ни Party-zone.

blur blur blur blur blur
Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl