Топ 5 на най-яките еротични сесии на HotZona.bg (СНИМКИ)

Мис Силикон 2012, Мисис България 2008, плеймейтки, фолк певици и много, много други известни и не толкова популярни момичета съблече HotZona.bg за доста кратко време.

 

В комбина с G.Magazine, Горещата зона направи поредица от яки фотосесии, които взривиха нета за отрицателно време. С риск да прозвучи надуто и самоуверено – ние знаем как да събличаме!!!

 

В навечерието на Новата година HotZona.bg подбра за нашите читатели 5 от най-яките ни еротични фотосесии. Снимките са само наши и затова може да ги видите само тук!

 

Лияна

 

Не можем да не се похвалим с фотосесията ни с Лияна. Фолк певицата засне с нас еротична сесия преди няколко седмици, като ние първи публикувахме част от снимките. Скоро в G.Magazine ще можете да се насладите на голата Лияна в целия й блясък.

 

Мис Силикон 2012

 

Доста провокативна и много секси бе и фотосесията ни с Мис Силикон 2012 Деси Младенова. Красавицата позира във възбуждащи пози върху яка бегачка на фона на горящо пламъци. Уникална е!!!

 

Мисис България 2008

 

Красивата брюнетка Ралица Тодорова също украси сайта ни. „Обективът е вид наркотик. Сигурна съм, че това е така не само при мен, но и при повечето жени, които поне веднъж са имали възможност да снимат професионално“, каза за HotZona.bg Мисис България, цялата обсипана в листа от рози. И само по рози…

 

Гентиана Халити

 

Гентиана Халити, която тази година стана подгласничка на Мис Плеймейт, е лошото момиче на HotZona.bg. Нейната гола фотосесия бе съчетание между нежност, еротика и мъ-ъ-ъ-ъничко насилие. Гентиана е облечена с камуфлаж, а в ръката си държи Калашников.

 

Джулиана Гане

 

Мис Еротичен модел на 2012 Джулиана Гане се съблече пред нас много преди да се разгърди пред журито на конкурса тази година. В нашата еротична сесия Джулиана е още руса и все така секси. Как се полива с вино, гола във ваната и гледа перверзно можете да видите в Галерия. Разгледайте там и останалите голи момичета!

 

blur blur blur blur blur
Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl