Театрите „София“ и Народният спорят за най-готин бюст! Шефове дебнат кои студентки са едрогърди

Истинската битка между столичните театри е не кой каква награда ще спечели, а в коя трупа ще има най-надарени актриси, видя HotZona.

 

Открай време две трупи са водещи в областта – на Народния театър и на общинския „София“. Там си е истинска традиция, предавана от шеф на шеф, да се подбират хем талантливи актриси, но и с първични забележителни белези. Дори има къде тайно, къде доста явно следене на перспективните в областта студентки от НАТФИЗ. За тях огледът започва още докато са в първи курс. Следят ги как ще се проявяват и накрая им се предлага да постъпят в съответната трупа, за да може талантът им напълно да се разгърне, писа „Телеграф“.

 

Подобен е случаят с Кети Райкова – студентка от НАТФИЗ. Славата я връхлетя отведнъж. Просто се съблече на сцената на НАТФИЗ в новата и леко авангардна постановка „Сън в лятна нощ“ по Шекспир, дели на Маргарита Младенова. Спектакълът е интересен сам по себе си е интересен, а играта на колегите на Кети е великолепна, но нещото, което привлече най-голямо внимание, бяха точно нейните огромни гърди.

 

Други най-известни цици в бранша са добре познати на всички. Ани Михайлова от „Шоуто на канала“ държи първото място. Тя признава, че бюстът й веднъж я е спасил при падане – стоварила се е върху него, което й е попречило да се удари сериозно.

 

Други актриси със забележителен бюст са Наталия Каракулева, Лора Мутишева, Аня Пенчева, Биляна Петринска, Анастасия Ингилизова, Бойка Велкова, Елен Колева, Ева Тепавичарова, Силвия Станоева, Касиел Ноа Ашер, Дияна Любенова.

 

Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl