Тази кака искам да ме глоби! Данъчна инспекторка с цял куп ГОЛИ СНИМКИ в нета (Вижте ги без цензура)

„Ех, как искам тази данъчна да ме глоби! Всеки ден ще правя нарушения“, възкликват интернет потребители при вида на Малта Пандева – данъчната инспекторка, която взриви нета, пише HotZona.bg.

 

Оказа се, че служителката на НАП има десетки голи снимки, снимала се е за еротични списания и т.н., но нищо от това не е попречило да бъде назначена за младши-инспектор в отдел „Оперативни проверки" в ТД на НАП в Бургас.

 

Пък и защо да пречи… Кой не иска да има такава колежка? Някои нейни колеги дори със сигурност са си сложили голата й снимка на десктопа на служебния компютър. За вдъхновение!

 

Малта Пандева е назначена наскоро и може би никой нямаше да вдигне шум около голите й снимки, ако не бе скандалът с Елена Бончева от НЕК отпреди няколко дни. Масови проверки ще разобличат още доста тигрици на държавни постове. Но в това няма нищо лошо, стига тези тигрици да си вършат работата добре и да имат необходимата квалификация.

 

Оказва се обаче, че Малта Пандева все още не е получила дипломата си и не е ясно какъв документ е приложен при назначението й. Разбира се, за това няма проблем, тъй като изкусителката е дъщеря на Ваня Пандева, началник-отдел „Човешки ресурси" в ТД на НАП.

 

Малта Пандева пък има квалификации – смятана е за един най-горещите еротични топ модели в България, била е корица „Плейбой" през юли 2010 г., участвала е в Мис България 2006… Абе въобще, кадърно момиче!

 

Сигурно и в НАП си върши работата с такъв хъс, глобява наред за неиздадени касови бележки и най-вече е облечена.

 

След разкритията в медиите Малта изтри профила си във Фейсбук, а нейни близки разказват, че е покрусена.

Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl