Стела от „София ден и нощ“ с мега изцепка - в нета изтече нейно селфи в банята под душа! Носът й е яко зачервен от опиати? (ФОТО БОМБА)

Михаела Василева, позната повече като Стела от сериала за аматьори „София ден и нощ“, сътвори мега изцепка, допускайки пикантно фото от банята й да изтече в нета, видя HotZona.

 

Наш верен фен ни изпрати въпросния кадър, на който Мишето се къпе, а лицето й, по-конкретно около зоната на носа й, е доста зачервено. Всъщност Горещата арена получи снимката в сигнал, в който се твърди, че русокосата пишман – актриса е и дрогирана.

 

Не се наемаме да твърдим, че това е достоверен факт, тъй като има вероятност причината за приличащото на обрив оцветяване по фасадата й може да е съвсем друга. А вариантите с предположения могат да бъдат десетки на брой. Да не забравяме, че има хора, които предпочитат да се къпят с гореща, направо вряла вода, вследствие на което кожата няма как да остане бледа и да не почервенее до кръв.

 

Да оставим догадките на страна… Смятаме, че най-голямата издънка в случая тук е, че това е най-лишената от всякакъв сексапил, провокация, съблазън и елементарна привлекателност снимка на света! Или да се изразим малко по-меко - правена някога от известна българска личност от женски пол в България!

 

Мокрото селфи на екранната Стела е за Слаб 2, а още по-слабо би било, ако не е станала жертва на телефонни хакери, които са откраднали файлове от мобилния й и сега са решили да я злепоставят или изнудват, а е решила сама да си пусне фотото в мрежата. По-лоша реклама от изтичането на тази кофти снимка, която не би предизвикала дори капка еротична помисъл у който и да е мъж, Михаела едва ли някога ще може да си направи.

 

Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl