Снахата на Халваджиян Алекс се изтипоса в скута на Руши по прашки и зърна! (Ето колко е палава)

И докато днес се вживява като видна хореографка, зад чийто гръб стои влиятелна в телевизионните среди фамилия, то в миналото Алекс Енева е обожавала провокацията и не се е навила да снима фотосесия без дрехи, а е склонила да се появи дибидюс в цяло видео, видя HotZona.

 

Става дума за клипа към песента на Руши Виденлиев от 2004 година „Things are simple”. По онова време певецът беше тотален хит и блян за тийнейджърите. По сценарий в лентата към парчето Алекс е трябвало да е почти през цялото време полугола пред камерите. Това ни най-малко не я притеснило, тъй като била танцьорка, чиято дързост била известна на мнозина.

 

Действието се развива на пуст морски плаж, а Алекс и Руши влизат в кожите на безгрижни влюбени. Енева прави изкусителни движения пред камерата по къси панталони и наперено развява непокрития си с нищо бюст. Тя се натиска с изпълнителя и двамата се впускат в страстни интимности, ласки и целувки.

 

Изведнъж на екрана Алекс остава само по прашки, и гордо пъчи заднциа, докато прави стриптийз на Виденлиев. Сяда му предизвикателно в скута и какво ли още не. Тъкмо когато човек очаква, че ще остане съвсем гола, сюжетът преминава напред и бившата адреналинка на „Господари на ефира“ взе, че си покри срамотиите…

 

По това време Руши не е започнал връзката си с манекенката Таня Илиева, а Алекс не е завъртяла главата на сина на Маги Халваджиян – Бедрос.

 

Едва след това Азис я кани в шоуто си, тъй като намерил поразителна прилика между Енева и Парис Хилтън. И до днес се смята, че този слух блондинката сама си го е разпространила, а в предаването на певеца допълни, че се счита за много по-хубава от хотелската наследница.

 

Малко по-късно Алекс попада в „Господарите“ по заместване на адреналинката Яна, която е трябвало да излезе поради бременност. Тогава танцьорката е била с гадже на име Калин, на който след като му би шута, изгря в списанието „Плейбой“.

 

Скоро след това Бебо се появява в живота й и яко хлътва по нея, което го доведе до брак с нея и дете от нея. Клюките гласяха, че Маги и Кремена били първоначално доста скептични относно разкрепостената русокоска, но впоследствие я приели и свикнали с мисълта, че е щура купонджийка и провокаторка.   


Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl