СКАНДАЛНО риалити взриви нета! Всички са ГОЛИ, кадрите са брутални! (+ВИДЕО)

Скандално риалити шоу взриви нета. Ентусиазирани участници от САЩ захвърлиха дрехите и се впуснаха в приключения тип на „Сървайвър“, както майка ги е родила.

 

Концепцията на шоуто е, че не можеш да бъде неискрен с някой, който те е видял чисто гол. А създателите му искат да тестват психиката и физиката на участниците поставени в подобни ситуации. Проектът с провокативното име Dating naked се радва на огромен успех, а в него вече се заформят и някои двойки. Излъчените първи епизоди разбуниха обаче духовете не само в Австралия, но и в САЩ.

 

Зрителите вече видяха как звезди от шоуто карат водни ски, АТВ и дори практикуват зорбинг, но винаги съвсем голи. Стигна се и до еротични приключения, тъй като някои от участниците просто не могат да скрият интереса си, докато казват на някоя от участничките „Здравей“.

 

Междувременно, докато на тропическите острови, всички си прекарват повече от добре и голотата никого не смущава, след края на предаването, някои от звездите са направо бесни.

 

Моделката Джеси Низевиц заплаши, че ще съди VH1 и Viacom заради излъчени нецензурирани кадри на интимните й части.

 

Всъщност хубавицата е единствената, която се оплаква. За разлика от нея зрителите са в еуфория и очакват с нетърпение още от новото предаване.

 

И наистина излъчени кадри в скандалното риалити показват интимните части в такава детайлност, каквато дори някои хард кор филми не си позволяват.

Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl