Шведска секс тройка в пловдивско село хит в нета! (ПОРНО КАДРИ)

„Йоана Георгиева, Петър и Милен“ – така е озаглавено видеото, което тези дни предизвиква небивал интерес в интернет. Първоначално аматьорското клипче бе качено в социалната мрежа Фейсбук, но страницата бързо беше банната заради нецензурно съдържание.

 

HotZona.bg намери клипа в един от секс сайтовете за видеосподеляне. Заради твърде порнографското му съдържание, ще се въздържим да ви показваме клипа.

 

В галерията по-долу ще видите отделни кадри от него, за да добиете представа.

 

В аматьорското видео девойка е обладана от две момчета на възраст не повече от 22-23 години. Единият оправя момичето отзад, а другия е даряван с орална любов. Трети мъж снима с телефон и приглася: „Е, хубава работа, едно момиче не може да се справи с двамата човека“. Той също се включва от време на време в оралната любов.

 

Девойката е видимо доволна от факта, че я снимат в тройка с двама мъже. Тя през цялото време повтаря: „Давай, давай, давай, нали искаше много да ме ч*каш“.

 

Подобни клипове се появяват все по-често в мрежата. Повечето участници са тийнейджъри, снимат се не само за удоволствие, а с ясното съзнание, че ще пуснат клипчето си в нета и ще го гледат много хора. Те не се срамуват от действията си, а с радост ги показват на съученици и познати.

 

Къде са родителите им и знаят ли какво правят децата им, остава загадка. Факт е, че участниците в клиповете са пълнолетни, но моралните ценности определено не са възпитавани у тях…

 

 

Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl