ШОК! Качиха Галена в ПОРНО сайт! Певицата с цяла категория (КАДРИ)

Галена цъфна в най-известния порносайт в света.

 

Скандалната певица се оказа не само една от най-провокативните във фолк жанра, но и една от най-търсените из сайтовете за възрастни.

 

Тя дори има цяла категория с клипове там, сред които и прочутото голо клипче от ваната, но което е по-интересно - последният й музикален клип „Пантера“ също се озова там.

 

Видеото е гледано няколкостотин път за броени часове и бързо набира популярност, съобщи наш читател. Дори някои от феновете на Галена смятат, че мястото на клипа е точно там.

 

„Тя не прави вече клипове, а порноклипчета, чието място е точно в подобни сайтове“, гласят коментари из мрежата.

 

И действително – последното видео на певицата спокойно може да влезе в категорията софт порно или така актуалния напоследък садо-мазо стил.

 

В клипа Галена се разхожда с латексов костюм, мрежести чорапи и танцува почти гола. Неслучайно някой е решил, че видеото ще е съвсем на място в най-големия порносайт в света.

 

Това далеч не е първото провокативно видео на изпълнителката, но самия факт, че последната й песен се превърна в хит в порносайт говори сам за себе си.

 

Кариерата й на изпълнителка стартира отново със скандално порноклипче от ваната, което неин бивш приятел качи в нета, и заради което изпълнителката дълго се черви след това.


Още голотии с Галена вижте ТУК.

Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl