ШОК! Андреа остана ГОЛА на сцената заради гаф с рокля (Любителско видео на фен)

Фолк певицата Андреа лъсна гола на сцената заради гаф с рокля. Нашият верен читател и фен на HotZona.bg Георги Марков ни прати видео от Лондон.

 

На любопитните кадри се вижда как знойната Андреа се развява по къса рокличка на сцената. В един момент обаче тоалетът пада и певицата лъсва гола в цялата си прелест.

 

Това не е първата изцепка на звездата през последните години, но напоследък сякаш Андреа се кротна. На видеото обаче се вижда, че половинката на Кубрат Пулев явно е прекалила не само с чашките, но и с танците, тъй като буквално се препъва по дансинга полугола.

 

Сексапилната певица успя да накара феновете й направо да онемеят при вида на пикантното й изпълнение. Препълненият клуб просто избухна, когато голите гърди на Андреа лъснаха пред всички.

 

Гафът с роклята на фолк звездата, случаен или не, показа, че певицата определено умее да се забавлява. И изглежда все по-секси и атрактивна от когато й да е било досега.

 

За огромно разочарование, роклята на фолк дива се свлече само до кръста, а не както повечето фенове се надяваха до земята. Предвид предпочитанията на Андреа да ходи полугола и без бельо на участие, аудиторията щеше да има удоволствието да й види и най-милото - нещо, което изпълнителката неведнъж е показвала.


Вие също можете да ни изпращате видео и снимкови материали! При одобрение ще получите безплатен абонамент.

Добави коментар
  • avatar
    14.05.2014
    Това е доста старо!
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl