Рапър се гаври с Криско и порното му! Виж как го злепостави + Скандалното видео

Жестока гавра с Криско си спретна роден рапър. Неизвестен „фен“ на музиканта реши да пусне свое парче към скандалното видео.

 

Както знаете, кадрите от домашното видео показват как неизвестна приятелка на певеца го оправя в домашни условия. Самият Криско се кефи, докато му „свирят на микрофона“ и с огромно удоволствие снима действията на анонимната мацка.

 

Реакциите в мрежата са красноречиви, както и отзивите. Феновете на рапъра го скъсват от подигравки, а мацката, която е качила домашното видео, допълнително срина певеца. „Няма само Галена да се прави, това е най-лесния пиар. А и на Криско му е адски малък”, със смях пише тя.

 

По всяка вероятност именно мацката, която „свири на микрофона“ на певеца, е качила въпросното видео. Феновете доста се посмяха по адрес на изпълнителя и потенциала му в леглото. Както и на домашните му секс изпълнения с неизвестното момиче, с което се снима.

 

Към видеото е записано и рап парче, което видимо пародира домашния клип на Криско. А също и музикалните му умения.

 

Това не е първата подобна изцепка на Криско, който напоследък откровено възмущава с текстовете на музиката си. Музикантът дори отнесе глоба от СЕМ и бе цензурира заради неприлични кадри и текст в последната си песен с Мария Илиева.

 

Видео гаврата с домашното клипче на Криско вижте в галерията.

blur blur blur blur blur
Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl