Представяме ви Jordan Nubiles – българката, която покори нета с порното си!

Jordan Nubiles е псевдонимът на българката, която покори нета с порно клиповете си и еротичните си снимки. Jordan се подвизава навсякъде в секс сайтовете – в чат стаите прави каквото й кажете, името й е познато в най-популярните порно сайтове като палавата къдрокоска от България.

 

На някои места я описват като тийнейджърка, но от снимките ясно личи, че е на повече от 20. При всички положения, не е непълнолетна и знае какво прави.

 

Истинското й име засега остава в тайна, но и не е от такова значение. Палавата брюнетка е известна по сайтовете основно с псевдонима си и най-вече с нещата, които прави пред уеб камерата.

 

Jordan Nubiles обича близалки и обожава да се съблича пред камерата“, „Независимо как Jordan позира пред камерата, тя не може да се въздържи да изглежда секси и горещо“ – това са само част от коментарите за българката, която наистина побърква интернет потребителите.

 

HotZona.bg ще ви запознава и занапред с български момичета, пробили в порно индустрията по света. В галерията по-долу може да видите еротично видео с Jordan Nubiles, както и нейни голи снимки без цензура.

 

А ако искате да видите аматьорските снимки на други българки, снимали се само за нас, влезте ТУК.

blur blur blur blur blur
Добави коментар
  • avatar
    02.02.2013
    iskas da svala corpogasnika ami elati
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl