Порнография! Разгонени участнички в „Мис естествен бюст“ се награбиха пред изумени студенти (Снимки)

Дори почитателите на най-долнопробното порно щяха да бъдат изумени от пошлостта и евтино поведение на участничките в конкурса „Мис естествен бюст“, който се проведе преди няколко дни в Студентски град.


Студенти мериха циците на кандидатките в конкурса, а победителката се оказа, че е първата носителка на титлата от 2009 година - Светлана Динкова.


На тазгодишното събитие тя отново успява да спечели журито и одобрението на всички присъстващи в нощния клуб. Разкрепостена, дръзка и артистична, брюнетката демонстрира завидни умения на сцената, а еротичния й танц вдига гостите на крака. Измерването на гръдната обиколка била най-интересната част от вечерта, особено за студентите, които имали честта да съобщят резултатите, коментират в мрежата.


Макар ласките и целувките между жени да са присъщи на тези конкурси, очевидци твърдят, че случилото се може да се характеризира с думи като пошлост и вулгарност, но не й да се определи като еротика. Ласките преминаваха в брутални изпълнения. Една от мацките си завря главата между краката на своя конкурентка, друга брутално мастурбираше на сцена6та в желанието си да бъде забелязана и наградена. Хапане, лизане и всякакви простотии съпътстваха изявите на момичетата, събрани от кол и въже.


Голямата награда за Светлана е главна роля в нов български филм с работно заглавие "Луда надпревара". Тя ще се превъплъти в шпионка, чийто живот виси на косъм.

Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl