Плеймейтки гледат групови креватни изпълнения на живо! Капчикова спечели приз за най-добро тяло (Горещи снимки)

На групови креватни изпълнения станаха свидетели куп плеймейтки и известни личности от хайлайфа у нас, видя HotZona.

 

Сцени, наподобяващи порнофилми, се разиграха в столичен клуб. Това се случи по време на наградите "Най-еротичен модел". Малко преди да бъдат обявени лауреатите за изминалата година, на сцената се качиха здрави мачовци. Към тях се присъединиха разголени бръмчалки. Облечени в оскъден бански, те нажежиха обстановката и в заведението се обяви код червено, писа „България Днес“.

 

И настана истинска оргия. Голи дупета и силиконови цици се мятаха напред-назад. Палавите едрогърди каки започнаха да танцуват в скутовете на яките батки. Други мадами направо обяздиха здравеняците. Лазейки по земята, те достигнаха до своя цел - мускулестите мачовци, и се сукаха около тях.

 

Няколко от палавите девойки направо "оправиха" мъжете. Имитирайки секспози, те взривиха гостите на заведението, сред които личаха имената на известни певци и моделки. Разюзданите момичета накараха публиката да замечтае, след като част от тях започнаха страстно да се целуват една с друга.

 

Трудът, който Ася Капчикова полага всеки ден във фитнеса, дава резултат. Тя бе избрана за жената с най-секси тяло у нас. С награда се отличи и силиконовата бомба Анна-Мария Чернева. Изгрялата в сериала "София ден и нощ" актриса се окичи с приза най-сексапилна брюнетка. Найсекси русо изкушение стана победителката в тазгодишния конкурс "Мис Плеймейт" Жанета Осипова.

Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl