Николета изкъпа бронзовия си загар във вана с мляко! Течността не успя да прикрие прелестите й (СНИМКИ)

Николета Лозанова дори и да не е в България, продължава да трупа пачки от стотиците ангажименти, които е поела към различни клиенти, които държат именно тя да рекламира продуктите, които произвеждат и продават. И понеже е кралица на провокациите, усетът й за успешен маркетинг стигна и до там, че да се потопи без дрехи във вана, пълна с бяла течност, видя HotZona.

 

Вероятно веществото е козметичен, хидратиращ разтвор на съответната марка, която Ни Ло споменава в поста си. Но мнозина я сравниха с горещата Клеопатра, която обожава да си взима душ във ваната само ако е напълнена с мляко.  

 

На кадъра Лозанова леко е загатнала извивките на задните си части и е разкрила част от гърдите си. Само преди ден половинката на Ники Михайлов показа, че не само в банята, но  и в басейните обича да се къпе чисто гола.

 

На морския плаж обаче е „по-обрана“ и поне нахлузва монокини. Като стана дума за бански костюми, Николета се похвали в мрежата, че е била наясно, че брандът й за плажни облекла NL FOR YOU ще бъде успешен, още преди артикулите му да бъде пуснати на пазара. Но се оказва, че резултатите, идващи само от 2-седмична дейност, са надскочили първоначалните й нагласи.

 

Признаваме си обаче, че не очаквахме такива мащаби на поръчките, с които превърнахте цели 8 модела за отрицателно време в тотални бестселъри!“, поясни гордо настоящата бизнесдама.

 

Вижте бронзовото голо тяло на Николета по-долу.

Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl