Най-новата мода по клубовете: Танцуват с дилдо в дупето! (ВИДЕО+18)

Лятото в Ибиса може и да е много горещо, но в родните клубове обстановката направо се нажежи до червено. Най-големите партита на морето вече предлагат нова атракция на клиентите - танцьорки с вкарани секс играчки в задните им части.

 

Масивните дилда не само внушителни по размери, но притежават и вграден лазер. Така докато се вихри на пилона, красавицата показва такива неща, каквито не сте вярвали, че съществуват.

 

Танцьорките обаче никак не се срамуват от новата атракция, която се превърна в абсолютен хит този сезон. Нещо повече - очаква се танците с дилдо в дупето да бъде сензацията на лятото.

 

Освен, че е нестандартна идеята определено привлича и вниманието. Просто няма начин да пропуснете какво се подава от дупето на танцьорката, още повече, че е с лазер, който неизменно привлича погледите.

 

Странните и екзотични развлечения вече набират скорост, а желаещите да се позабавляват на танците с butt plug споделят още, че зрелището наистина е уникално. Няма да питаме как успяват да танцуват с подобно нещо отзад танцьорките - вероятно е професионална тайна.

 

Въпросите, които всички обаче си задават, са колко струва подобен номер, и каква заплата получават екзотичните диви в клубовете, за да се появят пред публика така. При това, без да проявят никакви задръжки.

 

Вижте нагледно какво правят мацките във видеото по-долу.

Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl