Могат ли фолк дивите да пробият с голи снимки? (ЕРОТИЧНО ВИДЕО С ПЕВИЦА)

Тенденцията родни фолк диви да пробиват в бранша със силикон, голи гърди или секс видеа, не е от вчера. Певиците се опитват да компенсират липсата на гласови данни със скандален провокативен външен вид, като разчитат това да ги издигне и задържи по-високо на стълбичката.

 

Дали обаче им се получава?

 

Пресен пример за опита на фолк дивите да пробият с голи снимки е певицата Милица, смятаме от HotZona.bg. Изпълнителката от Панагюрище имаше желанието да блесне без тунинг или медийни провокации, но не й се получи.

 

Затова реши да прибегне до добре познатата схема със силикона. После я видяхме и в гореща еротична сесия за мъжко списание, та успя леко да дръпне нагоре.

 

Но каква е равносметката? 1 албум, 16 песни и няколко видео клипа, най-популярният от които е този, правен за мъжкото списание. Еротичното видео с Милица (виж по-долу) е сред най-гледаните й видеа, за разлика от тези на песните й.

 

Както изгря, така и залезе.

 

Може и да е имало хляб в нея, но по-скоро Милица избра грешната стратегия. Една Глория, например, или Ивана, не са залагали на голотии, скандали и провокации, а вече повече от 15 години са Номер 1 във фолка.

 

Какъв е изводът? Може би фолк дивите не могат да пробият успешно с голи снимки за повече от няколко секунди слава.

 

Голите снимки и видеото на Милица можете да видите в галерията по-долу.  

blur blur blur blur blur
Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl