Мис Тигрова се вихри в кревата с Цецо Боклука на живо в нета! Виж ШОК кадри с нея и дъртия

Палавата благоевградчанка Мая Салмова, по-известна като Мис Тигрова, най-сетне разкри скритата си природа, видя HotZona.

 

 

 

Таблоид” се добра до брутални стоп кадри, на които красавицата, която уж правеше само стриптийз, се вихри заедно с мистериозния си досега любовник Цецо Боклука в здрав креватен екшън с всички екстри.

 

 

XXL видеото на Мис Тигрова е достъпно само за платени потребители на най-големия порно сайт в света pornhub.com, обясни източник на изданието. Схемата на работа на Мая Салмова е проста до съвършенство – всеки мераклия да види на живо в интернет нейните любовни способности, плаща с кредитна или дебитна карта 40 евро. Когато парите влязат в сметката на завършилата журналистика Мая Самлова, тя започва „порно представлението” в компанията на дъртото си гадже Цецо Боклука. Именно при такъв сеанс са направени и стоп кадрите, разкри информаторът.

 

 

Във видеото благоевградчанката първо показва отверстията, с които я е дарил Бог, после подгрява партньора си, като хапе члена му в разтърсващо фелацио и накрая двамцата преминават към същинската част.

 

 

 

Мая стана фейсбук знаменитост благодарение на своите стриптийзьорски умения, които демонстрира от пилон, инсталиран в дома ѝ. Пред своите близо 50 000 последователи изкусителката се кълне, че никога не прави секс за пари, а цялата ѝ разкрепостеност завършва в разголването пред камера. Оказа се, че това изобщо не е така, за радост на разгонените в мрежата.

 

 

 

Отношението ѝ към Цецо Боклука, както нарича тя самата старото си ново гадже, остава на двата полюса. Доста по-възрастният от нея мъж, когото Мая срещнала в стриптийз клуба, в който работела доскоро, е женен, но според Салмова поддържал паралелни връзки и с разгонени дами. Макар че по нейно описание иде за абсолютен маргинал, с когото двамата често стигат до бой, оказа се, че още са заедно. Поне това личи от клипа, от който се изчервяват дори заклети порно маниаци.

 

blur blur blur blur blur
Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl