Лора Караджова отново захвърли дрехите пред обектива и е в любимото си „старо“ състояние – неадекватна (Подробности + Снимки)

Макар да стана майка на момиченце, което не след дълго ще навърши 3 годинки, певицата Лора Караджова няма никакво намерение да кротува у дома като примерна женичка. Само няколко месеца след като роди, изпълнителката се върна полугола на сцената, а в последния си клип щедро пръска плът в оскъдно бельо, видя HotArena.

 

На всичко отгоре Лора никак не е променила поведението си в обществото и на моменти напомня на предишната си неадекватност, която мнозина си обясняваха със злоупотреба с наркотици.

 

Днес малката Алиса прекарва времето между София и Варна заедно с майка си. Лора често пътува от единия край на страната, където живее с Вальо, до столицата при майка си и приятелите си. В София записва и новите си парчета, които не изостават много от предишния й провокативен стил, писа „Таблоид“.

 

За клиповете им певицата не се колебае да свали дрехи и да покаже тренираното си тяло. Скрупули да се появява полугола няма нито пред дъщеря си, нито пред приятеля си, който не си позволявал да я ревнува. За това пък с последните си телевизионни интервюта Лора разлюти феновете си с неадекватност. Сред тях се появиха отново съмнения, че певицата взима нещо стимулиращо, за да се държи толкова разсеяно пред камерите и въпросите на журналистите.

 

Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl