Клипове с българки по монокини на Черноморието хит в световната мрежа (ВИДЕО)

Ако видеото по-долу бъде използвано за част от рекламна кампания, която да популяризира българския туризъм пред света, хазната може да спечели милиарди! Чужденците със сигурност ще искат да видят тази гледка по родното Черноморие – секси български по монокини със стройни, стегнати тела и естествен бюст се забавляват на плажа и не се срамуват от голотата си. Това определено е национално богатство...

 

HotZona.bg попадна на видеото, благодарение на наш читател, който любезно ни го изпрати по мейла.

 

Това, което ни възмути обаче, е фактът, че клипът се разпространява из чуждестранните сайтове, като френски! Твърди се, че видеото е снимано някъде във Франция, където французойки се пекат на плажа голи.

 

Очевидно е, че видеото е заснето в България не само заради характерните черти на българките – виждат се рекламни чадъри на родни марки, а и се чува българска реч. Клипът несъмнено е правен във Варна и предизвиква голям интерес от потребители по цял свят.

 

Защо обаче в световната мрежа се подвизава като френски и кой има интерес да прави реклама на друга държава?

 

Не знаем дали французойките могат да предложат подобна гледка на туристите, но със сигурност за природата и плажовете у нас няма място за сравнение!

 

HotZona.bg благодари на любезния ни читател и напомня на всички свои фенове, че всеки изпратил подобно видео или снимки, ще получи награда. Потребителят ще бъде стимулиран от нас с два месеца подарък към месечния си абонамент. Изпращайте материалите на hotzonabg@gmail.com, като посочите потребителското име. Ако сте одобрени, администраторът ще се свърже с вас.

blur blur blur blur blur
Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl