Клипче с Венета Райкова по голи гърди хит в нета!

Нуди клипчето на Венета Райкова продължава да е хит в нета.

 

Скандалното видео, в което водещата се е отдала на лудо, голо, нощно къпане в басейна край жилищния си комплекс, продължава да владее феновете, видя HotZona.bg.

 

Видеото, на което Венета изложи на показ огромните си прелести и спря дъха на мъжете, продължава да е сензация. Независимо от факта, че миналата година излезе, клипчето все още е хит.

 

За това допринасят и горещите снимки на Райкова от Гърция. Пищният й бюст едва се удържа от розовите бански в две части. Плитките бикини почти не покриват наедрялото й тяло, а сутиенът буквално прелива от формите й.

 

Снимките накараха много от феновете да си спомнят за голото клипче на Венета, на което тя показа, че още притежава тяло, родено за грях. Освен това водещата изглеждаше изключително секси и атрактивна, докато лудуваше във водата.

 

Това далеч не е първата гола изява на Венета Райкова, за която упорито се твърди, че има таен порно клип с Ванко 1. Фотосесията й в Плейбой също взриви мрежата, тъй като това си остава единствената гола фотосесия на Венета Райкова, въпреки че е получавала доста предложения да се съблече гола отново.

 

Интернет потребители лудеят нея и не спират да си мечтаят за нови нейни голи снимки. А междувременно хвърлят жадни погледи към голото тяло на Венета Райкова в клипчето от миналата година.

 

Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl