Кейдън Крос оглави топ 10 на порно звездите за 2013 година (СНИМКИ)

Кейдън Крос

Интернет потребители вече определиха коя е най-горещата порно звезда за 2013-а. Макар че още не сме преполовили годината, любителите на филмите за възрастни са категорични – 28-годишната Кейдън Крос е секси парче номер 1 в порното.

 

И оставащите осем месеца от годината няма да са достатъчни на никоя друга актриса да мине този резултат.

 

Истинското име на Кейдън е Кимбърли Никол Раткамп. Родената в Сакраменто актриса от шведски произход е доста ученолюбива – завършва Психология, а в училище в била пълна отличничка. Освен като актриса във филми за възрастни, Крос се изявява и като писателка.

 

Към палавия занаят я тласка мечтата да има пони. За да може да си го позволи, Кейдън започва да танцува в стриптийз бар от 18-годишна. Именно там я забелязва известен порно продуцент и я привлича в занаята. Дебютът й е когато навършва 21 години.

 

Уменията на Кейдън в леглото, разкрепостеното й поведение, наедно с големия й силиконов бюст и руси коси я правят една от най-търсените порно актриси. Днес тя изкарва достатъчно, за да си купи цяла ферма с понита. Неслучайно е включена в списъка на „Мръсната дузина: най-популярните звезди в порното“ на телевизионния канал CNBC.

 

Снимките й може да разгледате в подробната ни галерия по-долу.

 

Нашите момичета също не са за изхвърляне. Вижте ги ТУК.

blur blur blur blur blur
Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl