Кандидат-миска лъсна в порно, показва как прави фелацио (Скандални снимки)

Екзотичната и малко позабравена кандидат-миска от 2013-та година Франсин отново тема номер 1 в онлайн средите. В мрежата изплуваха брутални снимки и порноклипове на шоколадката. Както е известно, Франсин участваше в риалитито "Мис България 2013" година, като тогава смело заяви, че смята себе си за най-достойна за короната.


Четири години по-късно шоколадовата миска реши да зарадва мъжете с порно снимки в социалните мрежи. От публикуваните фотоси се вижда кака красавицата позира гола показвайки завиден естествен бюст. Друга снимка е направена в банята, а тялото й е покрито с пяна. Малко след снимките Франсин изтрива профила си във Фейсбук.


Според близки до нея в момента тя покорявала модните подиуми в Германия и отдавна не живеела в България. Франсин не за първи път скандализира с такива снимки.


Преди известно време, когато все още не беше актуална покрай конкурсите за красота, в Интернет се появиха нейни горещи кадри. На тях се вижда как без никакво притеснение тя се самозадоволява пред камерата, а малко след това доставя орално удоволствие на мъжа направил снимките, пише „Телеграф“.

Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl