Камелия 10 пъти си показа циците, Райна, Емануела и Деси Слава пеят по гащи, Мария Илиева с косми под мишниците + още горещи гафове на звездите (Снимки)

Многобройни са фотосите запечатали едни от най-емблематичните гафове на музикалните звезди у нас.


Неприкритият бюст на Камелия се нарежда на първо място. Тя не се притеснява от голотата и дори парадира с нея. Съществуват над 10 случая, в които зърната на 47-годишната изпълнителка са били заснети от папараци.
Гаф със силикона беляза и Алисия в Габрово. Докато тя се вихрела на сцената, оскъдното и деколте се свлякло. Алисия с танцувлана стъпка се завъртяла и оправила гафа.


Не същото предприела скандалната Анн-Джи. На свое участие певицата се появила с ефектна златна рокля от метални пластини. Още на първата песен тънката презрамка, която придържала тоалета се счупила и златната рокля започнала да се свлича. За да не остане гола на сцената, певицата прекратила участието си, за да се преоблече.


В началото на тази седмица Кали лъсна в скандално видео, на което се вижда как се търкаля на пода в столична дискотека. Феновете й смятат, че това поведение е под влияние на алкохола. Певицата обаче отрече да е била пияна и каза, че го е направила заради шоуто.


Мария Илиева сътвори гаф, появявайки се на сцената с косми под мишниците. Веднага след като фотосите се появиха в интернет, феновете на певицата я погнаха, споделяйки общото мнение, че подобни грешки са абсурдни за публична личност.


Райна, Емануела и Деси Слава са от певиците, които най-често си показват гащите по участия. Райна споделя, че в крайна сметка е била с бельо, тъй като има тоалети, които не позволяват да се носят гащички.
Розови, червени, черни и още няколко цвята е показвала Емануела. Деси Слава пък дори пееше само по гащи, но впоследствие промени изцяло визията си.


Екстеншъните на Анелия паднаха по време на церемония по повод годишните награди на „Планета“. Докато хитовата певица се вихреше на сцената, част от изкуствената й коса се откачи и свлече на нивото на дупето й. Брюнетката реагира адекватно и задържа опашката до края на изпълнението си.


Бременната Преслава отказва да се преоблича и ходи с едни и същи дрехи на участия. Тя не сваля любимия си черен потник, като към него слага панталон и сандали с висок ток в същия цвят, забеляза Телеграф. Говори се, че звездата се тресяла от суеверия покрай бременността си, затова не си сменя дрехите.

Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl