Жанета Осипова е Мис Плеймейт 2018? Гласят ли новата Златка предварително? (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Гласят полурускинята Жанета Осипова за новата Златка, убедени са фенове на конкурса

 

Два месеца преди финала на конкурса „Мис Плеймейт 2018“ изтече името на победителката. Или поне в това са убедени фенове на еротичното състезание. Според тях новата Златка ще бъде знойната блондинка Жанета Осипова, смятана за

 

единственото попадение в тазгодишния конкурс.

 

Жанета е полурускиня, фотомодел, с десетки еротични фотосесии зад гърба си, както и… няколко пластични операции, пише "Галерия". Макар красотата й да не е на 100% натурална, Осипова си спечели доста фенове по време на представянето на претендентките за титлата в Слънчев бряг.

 

Измежду всички 11 момичета, Жанета направи най-силно впечатление не само на гостите. „В крайна сметка

 

това не е „Мис България“, за да се мръщим

 

на разкрасителни корекции. Момичето има естествен чар, който много се доближава до този на някои от най-успешните ни миски като Златка Димитрова, Златка Райкова и Николета Лозанова“, отбелязаха експерти. И трите посочени плеймейтки обаче бяха на друго мнение. „Може би сред тях има достойни, но аз не мога да ги откроя. В България със златни букви в историята на „Плеймейт“ са записани само три имена - Николета Лозанова, Златка Райкова и Златка Димитрова“, отсече Черната Златка.

 

Гласуването вече тече и според неофициална информация именно Осипова води до момента. Това породи и

 

съмнения, че конкурсът е компрометиран.

 

Запознати дори заподозряха гаджето на Осипова в плащане на рушвет към организаторите.

 

Неведнъж в историята на „Плеймейт“ името на победителката е изтичало предварително и е имало съмнения за измама. Дали и този път случаят е такъв, или Жанета Осипова заслужено ще се нареди до имената на Николета и двете Златки, ще разберем на 7 септември, когато е финалът.

 

Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl