Искате да видите Венета Райкова ГОЛА? Нейната двойничка ще се съблече за вас!

Искате да видите Венета Райкова дибидюс? Е, не че не сте имали тази възможност, когато преди години тв водещата се снима за мъжко списание, но друго си е да видим нещо по-хард. И точно това ни предлага двойничката на Венета – Дийуи Пеклер.

 

Дийуи е от Холандия и разликата й с Венета Райкова е само от 9 години. Пеклер е родена 1983 година, докато родната тв водеща – през 1974-та. И разликите спират дотук.

 

Външният вид на двете блондинки толкова се доближава, че са като две капки вода. Високото чело, формата на веждите и очите, носът и издълженото лице – дори телосложението им е подобно! Само дето гърдите на Венета са по-големи… Доста по-големи…

 

Дийуи Пеклер е известен модел и тя също като Райкова се е снимала за мъжката Библия. Дори фотосесиите им се доближават. Пеклер е заела култовата поза на Венета – седнала разкрачена и полугола върху стол срещу облегалката му… Класика!

 

Дийуи е по-известна обаче като певица, има издаден албум с няколко доста актуални поп хитчета. За разлика от Венета, която гради семейство с Тишо, чужденката има малка дъщеря, но се е разделила с бащата на детето си, пише „България Днес“.

 

Голите снимки на Пеклер съпоставени с тези на Венета може да видите по-долу.

Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl