ГОРЕЩА! Галена размаха напращели зърна на участие! (+ Всички нейни ГОЛИ СНИМКИ)

Фолк певицата Галена развя напращели зърна на участие. Търновската хубавица си забрави незнайно къде сутиена и разгорещи публиката.

 

Напук на всичките си изявления, че става дама за пример, Галена не спира да се проявява като много лошо момиче, видя HotZona.bg.

 

Фолк дивата не за първи път си развява зърната на сцената, но този път настръхналите й малинки така настойчиво напираха под роклята, че дори и фотографите успяха да ги снимат. Май Галена получава повече удоволствие по участия, отколкото сме подозирали…

 

Това не е първият път на палавата изпълнителка - да си развее прелестите на публично място. За съжаление обаче, Галена все по-рядко се проявява.

 

Всички си спомнят хард изцепките на певицата, когато пееше по голи гърди на участие, мяташе полички, под които не се виждаше бельо и се натискаше с Андреа на сцената. Днес фолк дивата го раздава дама за пример, но очевидно никак не й се нрави да е толкова благоприлична.

 

Мнозина помнят и скандалното порноклипче, с което изпълнителката на „Дяволът ме кара“, стана така популярна. В него певицата се раздаваше докрай във ваната, при това без капка свян и неудобство.

 

Палавата изпълнителка имаше и други запомнящи се изяви, като от филмите за възрастни. Можете да се насладите на горещата галерия от снимки само тук.

 

Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl