Гола жена се развилня в Макдоналдс! (ВИДЕО)

Гола жена нахлу в Макдоналдс във Флорида и предизвика невиждана суматоха. Неизвестна мацка, облечена само по прашки, се развилня в един от най-известните ресторанти за бързо хранене.

 

Жената нахлула в заведението, докато в него имало още клиенти. Пред очите на стъписаните посетители тя започнала да разбива уредите, да хвърля вратите на хладилниците и дори се опитала да нападне служители.

 

Неочакваният и необикновен стриптийз, който мацката спрегнала преди това окончателно сразил присъстващите. И докато те се окопитят тя се развилняла из заведението.

 

Кулминацията настъпила, когато използвала машината за сладолед, за да се омаже цялата. Краткото, но паметно изпълнение моментално бе качено в мрежата, където се превърна в хит.

 

Мацката незабавно е била задържана от полицията, като властите не са оповестили мотивите й да нахлуе така в заведението. Това обаче далеч не е първият подобен случай, припомнят паметливи.

 

Миналата година, гола рускиня пък предизвика суматоха на магистралата, когато крещеше на пътя пияна и дрогирана, настоявайки да я качат на стоп. Накрая се наложи полиция и линейка да я отведат насила в районното, за да изяснят случая.

 

Голата американка обаче предизвика невиждан фурор из мрежата. „Тази жена е моят идол“, коментира иронично един от клиентите заснел клипа.

blur blur blur blur blur
Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl