Гаджето на Плевнелиев крие снимки без дрехи! (СНИМКИ)

Синоптичката на Нова телевизия Деси Банова, която през лятото плени със сините си очи бившия държавен глава Росен Плевнелиев и се превърнаха в най-коментираната светска двойка у нас, крие пикантни снимки от далечното си минало, научи HotZona!

 

Вече 17 години Деси запознава зрителите на Нова телевизия с капризите на времето. В зората на своята кариера през 1996 г., когато Банова прави първите си стъпки в ефира на телевизия „7 дни”, тя се щракнала гола, без да подозира, че някой ден ще се срамува от палавия кадър. Случайно или не, фотосът, на който новата любов на президента Плевнелиев позира по монокини, се изпари от публичното пространство. От около 2 години кадрите са изтрити от всички сайтове и може да се видят само на хартия, писа „Уикенд“.

 

На снимката Банова позира ухилена до уши и свенливо е прикрила гърдите си с едната си ръка. С другата държи маркуч, от който струи вода.

 

След телевизия „7 дни”,  Деси попаднала в музикалната ММ. Преди години, когато бе заклен ерген, Крум Савов нееднократно се е хвалил, че всички момичета от прогнозата за времето, преди да станат водещи, са минавали през леглото му. Именно той бил причината Деси да акостира от канала ММ в Нова телевизия.

 

В секс тефтерчето на красивата синоптичка се мъдрят още имената на редица светски и спортни лъвове. Твърди се, че там е  записано името и на скандалния репортер Васил Иванов, който е известен със слабите си ангели. С нея е имал вземане-даване и Мартин Карбовски. Несъмнено обаче най-звездните завоевания на Банова са футболните гиганти Димитър Бербатов и Христо Стоичков.

 

Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl