Фикрет от „Листопад“ лъсна в порно филм! (ВИДЕО)

Фикрет от Листопад взе участие в скандален филм и разбуни духовете в Турция. Актрисата Бенну Йълдъръмлар стана обект на жестоки критики заради кадрите с нейно участие.

 

В лентата „Три ябълки падат от небето“ екранната Фикрет го раздава толкова свободомислеща и страстна, че направо подкоси краката и на партньорите си. Неслучайно голите й снимки предизвикаха толкова бурен отзвук в мрежата.

 

Консервативната публика заклейми Фикрет като развратница, докато по-младите свалиха шапка на актрисата. Не само заради смелостта и майсторството да пресъздаде толкова истински оргазъм, колкото и заради кръшната й фигура.

 

Знойната брюнетка е позната на феновете от сериала „Листопад“, но както се оказа драматичните роли не са единствените, които умее да играе. Всъщност според аудиторията, Бенну може да си съперничи, с която и да е порнозвезда в сцените от сериала.

 

Това не е първата турска актриса предизвикала такъв скандал, но със сигурност в последно време е една от най-дръзките. Преди десетилетия и колежката й Гюнгюр Байрак лъсна гола в еротични фотосесии.

 

Поостарялата днес актриса демонстрира такова тяло, че скри шапките и на професионалните модели. По всичко изглежда, че 40-годишната й колежка върви по нейните стъпки и смело разбива табутата, които битуват в Турция.

 

При това определено има какво да покаже на феновете и публиката.

 

Видеото може да видите в платената галерия по-долу.

blur blur blur blur blur
Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl