Еротични снимки издигат фолк певици на върха

Имената Юнона и Саша може и да не говорят нищо на феновете на поп фолка, но пък двете певици драпат със зъби и нокти да се чуе за тях.

 

HotZona.bg попадна на доста техни разголени снимки и не можем да не се запитаме защо залагат толкова на голотата.

 

Юнона, чието истинско име е Нели Владева, е изпълнителка на Пайнер и има десетина песни зад гърба си. Саша пък се изявяваше в компанията на Ники Китаеца, но информацията за нея е изключително оскъдна.

 

Как очакват да пробият?

 

Ветеранки в гилдията не крият, че днес вече е много трудно да се пробие във фолка. Изискват се страшно много средства, за да направиш клип и ако нямаш спонсор, шансовете за оцеляване са минимални.

 

Тук идва другият вариант – с голотиите. Може би Юнона и Саша се опитват да пробият във фолка с медиен скандал. Едно заглавие „Фолк певица се разголи“ винаги работи.

 

Не трябва да забравяме и слуховете за секс каталозите. Митовете носят, че много фолк певици се предлагат не само на сцената с гласови възможност, но и в леглото, с креватни възможности.

 

Много от тях се снимали голи именно за да покажат на потенциалните си клиенти с какво разполагат.

 

А какъв точно е случаят с Юнона и Саша, не се наемаме да твърдим. Техните снимки може да разгледате и в галерията по-долу. Не пропускайте и секси клиповете е българки ТУК.

blur blur blur blur blur
Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl