Епичен скандал! Моника Белучи стана за смях в Кан - откри Фестивала по гърди.. (Снимки + Видео)

Моника Белучи сътвори уникален гаф по време на откриващата церемония на ежегодния кино фестивал в Кан. Италианският секс символ, от която сме свикнали аристократично присъствие и безукорен стил, беше обявена за официален церемониал-майстор на бляскавото събитие. Но стана за смях буквално мигове след като се появи на сцената, узна HotZona.

 

 

Причината - роклята на Моника разкриваше далеч повече от предвиденото.  Балната дантелена рокля на Кристиан Диор напълно остави на показ тежкия бюст на кралицата на европейското кино и показа на милионите зрители, че брюнетката е забравила да сложи сутиен.

 

 

Още по-лошо - фрапантната гледка към напълно разголените цици на Белучи беше изтипосана на огромен екран над сцената зад нея. И докато актрисата съвсем сериозно декламираше приветствието си към гостите в залата, някои от тях откровено започнаха да се кискат при вида на щръкналите ѝ зърна и изпъчен бюст, услужливо придържан от роклята.

 

 

Още докато течеше речта ѝ, Туитър избухна с десетки реакции. "Моника, циците ти се виждат!" възкликна шокирана млада французойка. "Какво начало на Кан!", радваше се друг фен. А това е едва откриващата вечер на Фестивала.
Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl