Елена Кучкова с еротично видео по гърди! Вижте неприличния клип

Ели Кучкова пусна супер хот видео и зарадва феновете посред зима. Блондинката смело развя силикони в новата си фотосесия, като пусна и видео от бек стейджа.

 

Оскъдното елече на знойната блондинка не успя да скрие колко е надарена. Нещо повече - то разкриваше почти две-трети от пищната й плът.

 

Кадърът е от новия календар на бившата мис Плеймейт, който тя засне за 2016 година. На снимките моделката позира толкова оскъдно облечена, че на мнозина им спря дъха.

 

Още с първите снимки, феновете се надяваха да видят и повече от палавницата. За съжаление обаче на снимките блондинката не показа особено много.

 

Естествено това не е първото полуголо видео на мис Плеймейт, в което тя позира по силикони. По време на предишна фотосесия, тя забавлява екипа като вади сама гърдите си от дрехата, докато я снимат. Ще припомним също така, че русата фурия се появи и с най-неприлична визитка във „ВИП Брадър“ преди две години. Тогава тя се цамбуркаше без дрехи във вана с шампанско.

 

Според почитателите на блондинката, новите кадри с Елена Кучкова, ясно показват, че пак е лягала под скалпела. А доказателство за това е фактът, че гордо пъчи чисто нови силикони пред камерите. Доста по-големи от предишните, при това.

Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl