ЕКСКЛУЗИВНО! Ето гo ПОРНОТО с близначката Алекс + фелацио кадри (Вижте подробно всички снимки с добро качество)

HotZona.bg е първата онлайн медия, която успя да се добере до скандалните порно кадри с близначката Александра. (Вижте ги в галерията по-долу) Къдрокоската, нашумяла с участието си първо в „Х Фактор”, а наскоро и във „ВИП Брадър”, тези дни лъсна в шокиращи секс кадри.

 

Снимките бяха публикувани първо във в. „Таблоид“, като според изданието Алекс знае, че е снимана и позира напълно доброволно в секс сесията.

 

Нещо повече. Малко след излизането на вестника, близначката от дуета Alex & Vladi се появи в „На кафе“ при Гала и заяви, че не се срамува от снимките. Били стари и родителите й ги приели нормално.

 

От снимките се вижда ясно как Алекс Димитрова е заменила микрофона и „свири” на мъжки полов член. След тези кадри едва ли има човек, който ще се усъмни в музикалния и свирачески талант на къдрокосата брюнетка.

 

Оказа се, че кротките къдрокоси близначки Александра и Владислава Димитрови въобще не са ангелчета, каквито се изкарваха в къщата на „ВИП Брадър. Скандалните кадри са правени в началото на кариерата им, когато двете се подвизаваха в музикалното шоу „X фактор”.

 

В името на известността двете моми не се противели на никое добро предложение за успешна кариера срещу секс от тяхна страна, издават от обкръжението им. Конкретните фотоси са направени във вила на известен мъж през 2015 г.

 

Снимките, на които Алекс е в ролята на медицинска сестра, не са голяма изненада за никого, защото особено преди „ВИП Брадър”, двете моми обичаха да пускат по-разголени снимки. Според слуховете, двете сестри са доста дашни и правят пълна програма в леглото. Алекс си падала по разнообразието и не се свеняла да използва секс костюми  - на мед. сестра,  на полицайка, на зайче, на тигрица. Това било най-малкото, което къдрокосата брюнетка със съмнителна жилка си позволявала. Запознати с биографията й споделят, че бройката на мъжете й хич не е малка, за нейните скромни 21 години. 

 

„Няма никакви задръжки! То й личи каква е, само й шарят очите и най-вече към богати и известни мъже!”, коментираха потресени от кадрите на 21-годишното момичета. Според слуховете, сестра й не се различавала много от нея и нищо чудно скоро да се появят и нейни подобни фотоси.

 

Мълвата носи, че двете близначки не са виждали родната си майка от години и че безконтролието и липсата на стабилно семейство са ги докарали до това да си лягат с различни мъже в търсене на облаги и бърз път към славата.

 

Още когато били малки, майка им напуснала семейното огнище и заминала на гурбет в съседна Гърция, където си „живучкала” и до днес, твърдят осведомени.

 

Бащата на къдравелките, Михаил, прежалил набързо майката на дъщерите си и взел в дома им… собствената си племенница, твърдят наши източници. Алекс и Влади се сдушили с доведената си майка и я заобичали дори повече от биологичната си родителка.

 

Според друга мълва, близначките са чисти ромки, а не със сенегалски корени, с каквито се изкарват. Даровитите момичета се притеснявали, че произхождат от мургавата етническа група и затова скалъпили версията, че имат африканска жилка. Независимо от произхода им, снимките са красноречиви и говорещи сами по себе си. Единственото похвално е, че Алекс мисли за здравето си и използва презерватив, който е надяна ла мъжкия член.


(Вижте снимките в галерията по-долу)

blur blur blur blur blur
Добави коментар
  • avatar
    24.11.2017
    А видео ?
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl