Двойка прави СЕКС направо на улицата! Не им пука от минувачи (ВИДЕО)

Ето тази двойка направо изби рибата! Разкрепостени румънци не можаха да удържат страстите и решиха да го направят току на улицата, с което си спечелиха оскар за най-големите непукисти.

 

Мъж на около 50-те бе дарен с орална любов от дама, която по всяка вероятност е платена компаньонка. Тя е облечена с риза на полицайка и ултра къса поличка, а на главата си е сложила корона за фаца.

 

Докато възрастният мъж я уговаря, воайор от отсрещната жилищна кооперация решава да ги заснеме с телефона си. Улицата не е глуха и по нея минават доста пешеходци, но те не смущават ни най-малко двойката.

 

Първоначално румънецът се опитва да проникне в партньорката си отпред, но двамата разбират, че така е неудобно и пеперудката взима нещата в свои ръце. Тя дарява мъжа с орална любов – кратко, но явно достатъчно.

 

Всъщност сексът на обществени места пред очите на минувачи започва да става все по-популярен по света. Терен номер 1 за целта се оказват футболните стадиони, които са любими за ненаситниците, а сайтовете за видеосподеляне са пълни с подобни видеа.

 

Да не говорим колко пъти Гугъл е хващал на местопрестъплението разгорещени двойки. Някои го правят заради тръпката от чуждите погледи, други – защото са неудържими, а трети – просто за спорта.

 

Вижте видеото по-долу.

Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl