Атанаска Тушева във вихъра си! Ето го порно клипчето с русата фурия! (ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Само за възрастни)

Скандално известната перхидролена фенка на Азис Атанаска Тушева продължава да взривява мрежата.

 

Видеото с нея, на което на пияна глава се обяснява, че иска тройка с Азис направо разтърси нета.

 

Блондинката се прочу обаче не само с желанието си да отърка тяло в мускулите на певеца. Наяве лъсна и скандален порноклип с Атанаска, който направо взри мрежата. Видеото бързо бе изтрито, но както винаги, HotZona.bg го пази в архивите си!

 

На него разгорещената фурия, явно толкова е зажадняла за ласки, че си пъхна краставица, там, където и слънце не огрява. Скандалното видео се оказа пуснато от бившето й гадже, след като тя се развихри с поредното си коментарно видео в нета.

 

Блондинката набра скорост, след като клипът й с обяснението в любов на Азис се превърна в абсолютен хит в мрежата. Тя обаче не се задоволи за това, ами тръгна да разказва и за любовните кадри с краставицата.

 

Признанията й окончателно втрещиха и без това изумената аудитория. А мераклиите ще имат възможност да видят наистина творческите й изпълнения с краставица.

 

Бруталното видео е едно от най-скандалните в нета и определено няма да остави феновете на Атанаска безучастни. Тя пък от своя страна се заканва да пусне други снимки и видеокадри и по примера на Галена да стане първо порнозвезда, а после и знаменитост.

 

Вижте порно клипчето й в платената галерия по-долу. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Силно нецензурно съдържание САМО ЗА ПЪЛНОЛЕТНИ!!

blur blur blur blur blur
Добави коментар
 • avatar
  19.08.2015
  хммм намирам само снимки, няма видео клип .
 • avatar
  19.08.2015
  хммм намирам само снимки, няма видео клип .
 • avatar
  14.12.2014
  i pri men ne trygva
 • avatar
  02.09.2014
  На мен пак всичко си ми върви, я си погледни флаш плеара наред ли ти е
 • avatar
  02.09.2014
  Кое по-точно не е наред с "Работата Тук"? Отново проверихме клипа, отваря се безпроблемно от различни юзъри в три различни държави. За Ваше улеснение, пуснете запитване на електронната ни поща и опишете подробно какъв е проблема - зареджа ли ви се клипа, през мобилно устройство или използвате сайта и др.
 • avatar
  02.09.2014
  ni6to ne varvi nee nared rabotata tuk
 • avatar
  02.09.2014
  Здравейте opasen19 Отново направихме тест, клипът си върви нормално, опитахме и чрез мобилен телефон и отново не откриваме проблем.
 • avatar
  02.09.2014
  ne tragva
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl