Андреа показа стегнато барабанче! Певицата влезе в оспорвана битка за Яко дупе 2017!

Градусите се вдигат и дрехите падат. Родните звезди стават все по-провокативни, а плюсът от това е, че на мъжкото съсловие вече не му се налага да тича по будките за списания със звезди по бельо или без, а просто да разгледа най-колоритните Instagram профили.

 

На подобни фотоси HotZona се натъкна в профила на Андреа в социалната мрежа. Певицата показа секси форми – и гърди, и стегнато дупе. Изпълнителката е най-вероятно в хотелската си стая и се е щракнала – на едната снимка по къс халат, а на другата – по блузка. Няма как да не забележим, че Андреа е изваяла доста добра фигура.

 

Определено е голяма конкуренция на останалите родни популярни дами, които заголиха вече форми в мрежата. И ако има надпревара за „Най-яко дупе на годината“, битката определено ще е оспорвана.

 

Русокоската доскоро беше на награждаване в Кипър на „En Moda International Awards Night“ заедно с Faydee и Mohobi. От там се върна и с приз, което е поредното й международно отличие. В момента се подвизава в Албания, но не е ясно дали по работа, или на отдих е отишла там.

 

 

Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl