7 ПОРНО клипчета, които разтърсиха България! (НЕЦЕНЗУРИРАНИ СНИМКИ)

Ако Ким Кардашиян е шокирала цял свят с двете си секс клипчета, които лъснаха наскоро, то значи светът още не е готов за порно скандалите на България.

 

Родните звезди по нищо не отстъпват на световните, а изпълненията им в „домашната порно индустрия” заслужават Оскари.

 

HotZona.bg подбра за вас историите на седем от най-скандалните секс клипове, които се появиха в нета пред последните години.

 

Адреналинката Яна

 

Макар адреналинката Яна да дарява партньора си само с орална любов в секс клипчето, то стана едно от най-популярните и коментирани у нас. Горката Яна дори бе поканена в новинарски блок на бТВ, за да се обяснява какви ги върши в порно клипчето.

 

Светлана Терзиева – Сесил

 

Не е необходимо да се ровите много в нета, докато намерите секс видеото на Сесил. За разлика от Янчето обаче, журналистката далеч не е пестелива в секс ласките. Светлана Терзиева дарява с пълна програма партньора си от видеото – и орална, и анална, и всякаква любов има в домашното й клипче.

 

Галя Литова

 

Култово! Такова ще остане в историята видеото с Галя Литова, което изтече преди години в нета. Легендата носи, че участник в него е самият Ники Михайлов, който оправя Галя отзад, докато друг снима. После двамата се сменят, а Литова крещи от удоволствие: „Ох, не спирай”. Не може да не сте го гледали!!!

 

Славена Вътова

 

И до ден-днешен Славена Вътова твърди, че е набедена и брюнетката от видеото не е тя. Мацката от клипа прави бурен секс със здравеняк и няколко пъти сменят позите. Каквото и да говори Мис България 2006, всички са убедени, че тя участва в порно видеото.

 

Галена

 

Галена, за разлика от Славена, не отрича да е участвала в домашно секс клипче. Култовата сцена с певицата, която прави орална любов на партньора си във ваната, сигурно е в мокрите сънища на много българи.

 

Гара Дембеле

 

Участието на Гара Дембеле в порно клип също е под въпрос, тъй като футболистът твърдеше, че има двойник. Интернет пространството обаче бе разтърсено от скандалното видео, в което тъмнокож здравеняк с големи устни задоволява отвсякъде жена на средна възраст. И как убийствено приличаше на Гара Дембеле!!!

 

Криско

 

„Не знам как това клипче е попаднало в интернет, най-вероятно при някои от купоните в нас някой го е видял и си го е прехвърлил. Видеото не е снимано с цел пиар от моя страна, а просто за домашно ползване“, спокойно коментира Криско клипчето, в което му правят орална любов.

 

Разгледайте пълната нецензурирана Галерия със снимки от порно клипчетата по-долу.

blur blur blur blur blur
Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl