10 музикални клипа с порно тях! (СНИМКИ+ВИДЕО) - част II

(Продължава от ТУК)

 

Представихме ви първите 5 музикални клипа от 10-те най-еротични видеа в музикалната индустрия. Но тези, които сме ви подготвили във втората част, са наистина брутални.

 

Те мога да се намерят само и единствено в порно сайтовете, поради простата причина, че са си чисто порно.

 

Номер 5

 

Парчето „030“ на The Good The Bad е може би най-софт порното от тази петица. Тук обаче говорим за секс с китара, което си е все така извратено. Мацката се разгорещява върху струните на електрическата си китара, като в края на клипа свършва под звуците й чисто гола.

 

Номер 4

 

Не толкова софт е парчето на Dutch & Spade - If You Want It. Двете чисто голи мацки лежат една върху друга и правят неприлични неща в забранения клип към песента. Намира се по еротичните сайтове.

 

Номер 3

 

И тук вече идва челната тройка – якото порно. Още се колебаем как да подредим последните три, защото и трите са си като от филм на Пиер Удман. Все пак в парчето на Skepta - All Over The House, може да се долови някаква романтика. Двойката, която прави секс пред камерите и сменя всички възможни пози, е по-чувствена, в сравнение Номер 2 и Номер 1.

 

Номер 2

 

Класика в жанра е сексът в тоалетна от Laura Andresan. Muntele Venus залага повече на оралната любов, и то в най-близки детайли.

 

Номер 1

 

Не можем да не поставим на първо място Snoop Dogg със Sexual Eruption – не музикален клип, а порно видео. Тук виждаме секс играчки, виждаме групов секс, виждаме всичко. Клипът е в галерията по-долу, където ще разгледате и кадри от останалите видеа.

blur blur blur blur blur
Добави коментар
  • avatar
    30.01.2013
    Hotzona , защо лъжете ???
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl