10 музикални клипа с порно елементи в тях! (СНИМКИ+ВИДЕО) - част I

Мислите си, че най-сексуалните и възбуждащи клипове са филмите с участието на Аксел Браун, Лекси Бел, Лили Картър и други порно звезди? Само почакайте да видите какво са ви подготвили тези изпълнители!

 

Оказа се, че много от известните изпълнители просто обожават секса и не може да не го включат в клиповете си, научи HotZona.bg.

 

Вероятно едни от най-популярните клипове с порно елементи са на Потап и Настя Каменских. Голите красавици в тях, правят такива неща, че ще ви се замаят главите. А някои от изпълненията им можете да видите само в най-скандалните порноклипове.

 

Думи не ни останаха при вида на къпещите се красавици във видеото на Dvj Bazuka „Wash Me“. Горещияt стриптийз и стичащата се по мокрите тела пяна, ще ви подлудят.

 

Нецензурираната версия на 504 Boyz Wobble Wobble, предизвика адмирациите на хиляди фенове. Някои от тях са във възторг не само от музиката, но и от екстремните кадри в нея.

 

Макар и по-софт, клипът на Еминем към песента Superman бе определена от фенове като най-горещото парче на рапъра. А феновете на красивите жени и груповия секс твърдят, че то е истинска класика в жанра.

 

Безспорно най-скандално парче е Pussy на Rammstein. Провокативното клипче е толкова горещо, че дори бе забранено за излъчване в някои държави.

 

Нецензурираните снимки от клипчетата може да разгледате по-долу, а други видеа със секси българки вижте ТУК.blur blur blur blur blur
Добави коментар
Произволна снимка
Секси видео
HOT Новина
Бъди G.Girl
be ggirl